Izvor: HotSport.rs, 29.Jul.2016, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Kada fudbal postane umetnost (VIDEO)

Fudbal mnogi ne razumeju. Neki ga, usled tog nerazumevanja, potcenjuju. Sa druge strane, mnogi ga vole do granica fanatizma. A on im vraća umetnicima.

Koliko puta ste se našli u situaciji da objašnjavate šta je to u fudbalu što vas iz nedelje u nedelju prikiva uz male ekrane, i zbog čega svet prestaje kada pređete prag stadiona?
I iz svake od tih situacija ste izašli kao apsolutni pobednik, jer će oni koji ga ne razumeju ostati uskraćeni za genijalnost driblinga, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << samu srž postojanja čitavog univerzuma – jer zapravo, sve što radimo i jeste dribling.
Bilo da je u pitanju škola, posao ili ljubav, cilj je fintom obezbediti što bolju poziciju za dobar rezultat. A ovih pet momaka je tome dalo neku drugu dimenziju.

(Youtube/Javier Nathaniel)
VREMEPLOV: Kafuov trostruki ‘sombrero’ Pavelu Nedvedu koji se i danas prepričava (VIDEO)
The post VREMEPLOV: Kada fudbal postane umetnost (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.