(VIDEO) ZVEZDA NE ZABORAVLJA ČIČU: Beograd da ima ulicu Miljana Miljanića

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ZVEZDA NE ZABORAVLJA ČIČU: Beograd da ima ulicu Miljana Miljanića

Na konstitutivnoj sednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezda koja je održana u nedelju, 21. decembra, posle Skupštine kluba, doneta je odluka da se Skupštini grada Beograda pošalje predlog da jedna od beogradskih ulica ponese ime legendardnog Miljana Miljanića.

Miljanić je bio fudbalski radnik koji je mnogo učinio za Crvenu zvezdu, ali i za srpski, odnosno jugoslovenski fudbal. Trenirao je Crvenu zvezdu, Real Madrid, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Valensiju i reprezentaciju Jugoslavije u dva navrata.

Sa Crvenom zvezdom je osvojio osam trofeja, sa Realom je osvojio dve titule prvaka Španije i jedan kup, od čega duplu krunu u sezoni 1974/1975. Bio je veoma ugledan i poštovan stručnjak i fenomenalan teoretičar.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.