(VIDEO) PARAGVAJSKA LEPOTICA FAVORIZUJE MESIJA: Leo bi trebalo da dobije Zlatnu loptu

Izvor: Kurir, 20.Dec.2014, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PARAGVAJSKA LEPOTICA FAVORIZUJE MESIJA: Leo bi trebalo da dobije Zlatnu loptu

Lerin Franko je priznala da navija za paragvajsku Olimpiju i urugvajski Penjarol

MADRID - Paragvajska atletičarka Lerin Franko, koja je jedna od najseksepilnijih sportistkinja sveta, izjavila je da bi Zlatnu loptu za najboljeg fudbalera sveta dodelila Lionelu Mesiju.

"Moji roditelji su rođeni u Urugvaju i uvek smo voleli naš domaći fudbal. Jedna od najveselijih uspomena koje imam na detinjstvo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kako ručan s porodicom i gledam utakmicu na televiziji", rekla je atraktivna Franko.

Ona je priznala da navija za paragvajsku Olimpiju i urugvajski Penjarol.

"Igrala sam fudbal stalno, ali nisam bila dobra. Igrala sam na svakoj poziciji osim golmana, jer sam brza. Nešto kao Garet Bejl, iako nisam baš tako brza kao on", rekla je Paragvajka.

Ona je odgovorila i na pitanje kome bi dodelila Zlatnu loptu.

"Teško mi je da izaberem između Ronalda i Mesija, ali bih volela da nagrada ode u ruke Južnoamerikanca. U atletici je sve drugačije. Zlatna medalja ode u ruke onom ko baci najdalje koplje. Dala bih nagradu Mesiju za sve što je postigao ove godine i sve rekorde koje je srušio", rekla je Franko.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.