(VIDEO) NAVIJAČI SLAVE: Najlepši ženski fudbalski sudija vraća se na teren

Izvor: Kurir, 20.Okt.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NAVIJAČI SLAVE: Najlepši ženski fudbalski sudija vraća se na teren

Za navijače u Brazilu stigla je sjajna vest Fabijana Kolombo Ulijana, najlepši ženski fudbalski linijski sudija, vraća se na teren.

Ulijana je krajem prošle sezone bila u žiži javnosti, kako zbog lepote, tako i zbog velikih grešaka koje je pravila na utakmicama. Najviše kritika dobila je od klubova Kruzeiro, Atletiko Mineiro i Sao Paulo.

Na njen račun stizale su kritike, kao i brojni seksistički komentari. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Među njima je najviše otišao direktor Kruzeira Aleksandre Matos koji je Ulijani sugerisao da bi joj bilo bolje da se slika za Plejboj nego da se bavi suđenjem.

Sudijska komisija Brazilske fudbalske lige oštro je kaznila Ulijanu zbog grešaka na mečevima, pa je poslao na "hlađenje" u niže lige. Brazilska lepotica je izdržala kaznu i uskoro bi trebala ponovo da se vrati u najjaču ligu, što je svakako za veliku radost navijača.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NAVIJACI-SLAVE-Najlepsi-zenski-fudbalski-sudija-vraca-se-na-teren

Izvor: medio.rs, 20.Okt.2014

Za navijače u Brazilu stigla je sjajna vest Fabijana Kolombo Ulijana, najlepši ženski fudbalski linijski sudija, vraća se na teren...Ulijana je krajem prošle sezone bila u žiži javnosti, kako zbog lepote, tako i zbog velikih grešaka koje je pravila na utakmicama. Najviše kritika dobila je od...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.