(VIDEO) IZDALA NAS DUNJA: Slavila sa masom koja je uzvikivala Ubi, zakolji da Srbin ne postoji!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2015, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) IZDALA NAS DUNJA: Slavila sa masom koja je uzvikivala Ubi, zakolji da Srbin ne postoji!

Pevačica je u Prištini slavila pobedu Albanije i odlazak fudbalske reprezentacije na Evropsko prvenstvo.

Pevačica Dunja Ilić, koja se zbog dečka odrekla pravoslavlja i prešla u islam, na svoj Instagram je podelila video-snimke koji su nastali na ulicama Prištini, gde živi proteklih meseci, koji su proslavljali prolazak albanske fudbalske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << reprezentacije na Evropsko prvenstvo.

Ona je zajedno sa oko hiljadu građana Kosova slavila pobedu Albanije. Podsetimo, u Bujanovcu i Preševu su tokom proslave uzvikivali: "Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji" i ostale povike koji šire mržnju prema našem narodu. Zbog njene podrške Albaniji, Dunji su obožavaoci pisali da ih je razočarala i da je "izrod narkomanski".

A video posted by Dunja Ilic (@dunyailich) on Oct 11, 2015 at 12:23pm PDT

Podsetimo, Dunja je jedno vreme živela u Sarajevu, a pre nego što se preselila u glavi grad Federacije Bosne i Hercegovine, promenila je veru i prešla u islam. Sem toga, ona je nekoliko puta završila pred sudovima zbog pijanstva, narkomanije i tuča.

A video posted by Dunja Ilic (@dunyailich) on Oct 11, 2015 at 12:28pm PDT

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dunja Ilić: Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji

Izvor: Tracara.com, 13.Okt.2015

Izdala nas Dunja (Foto: Facebook) Bivša pevačica Dunja Ilić, koja je pre par godina prešla u islam, slavila je u Prištini plasiranje Albanske fudbalske reprezentacije na Evropsko prvenstvo. Dunja je rešila da sa svojim pratiocima na Instagramu podeli slavlje sa ulica Kosova. Međutim, to nije...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.