(VIDEO) GOREO TVITER! Kesić izazvao brojne komentare na društvenim mrežama!

Izvor: Press, 21.Okt.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) GOREO TVITER! Kesić izazvao brojne komentare na društvenim mrežama!

Emisija "24 minuta", emitovana u nedelju uveče na TV B92, izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, posebno njen deo o utakmici Srbija-Albanija.
Jedna od tema kojom su se bavili autori emisije Zoran Kesić, Aleksandar Saničanin i ekipa sajta Njuz.net koja je izazvala mnogo reakcija publike bila je prekid fudbalske utakmice Srbija-Albanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i događaji koji su usledili nakon toga.
Fraza "Tviter je goreo" ovoga puta je potpuno istinita, a uz haštag #24minuta stizali su brojni pohvalni komentari.
O gostovanju albanskog novinara Idre Seferija u emisiji najpozitivnije komentare imali su i mediji na albanskom jeziku.
"I strani i naši mediji su primetili ono što smo želeli, a to je da Srbin i Albanac mogu i te kako i da pričaju i da se šale i da budu prijatelji", kaže Zoran Kesić.
On dodaje i da će nastaviti da radi na isti način.
"U naelektrisanoj situaciji u kojoj se nalazimo, dok se i dalje razbijaju pekare albanskih vlasnika, a sastanak dva premijera 'odlaže', mislim da je ovo mali, ali i lep primer da je moguće biti normalan", dodaje Kesić.
 

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.