(VIDEO) FUDBALSKI KRALJ: Navijač uleteo, Ronaldinjo mu dao autogram, pa dao gol u nastavku

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) FUDBALSKI KRALJ: Navijač uleteo, Ronaldinjo mu dao autogram, pa dao gol u nastavku

Na istom meču Ronaldinjo je postigao svoj prvi gol za novi klub i usrećio jednog navijača

Atlas je savladao Ronaldinjov Keretaro sa 2:1, a brazilska legenda je postigla jedini gol za svoj tim na ovom meču iz prelepo izvedenog slobodnog udarca.

Njegov pogodak je bio utešne prirode jer ga je postigao u samom finišu meča, ali je jedan Ronaldinjov potez izazvao čak i više pažnje nego njegov pogodak. U pitanju je sjajan gest koji je priredio navijaču koji je u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Brazila uleteo na teren iskoristivši nepažnju redara.

Naravno, momak je otrčao pravo do Ronaldinja i zagrlio ga, a "Dinjo" je ispao veliki čovek, pa se ljubazno potpisao na dres ovom momku, te ga lepo zamolio da napusti teren:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.