(VIDEO) FILMSKA PRIČA: Kako je dečak iz Rosija pokorio fudbalski svet

Izvor: Kurir, 27.Jan.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) FILMSKA PRIČA: Kako je dečak iz Rosija pokorio fudbalski svet

Priča o životu i karijeri četvorostrukog osvajača Zlatne lopte i prve zvezde Barselone Lionelu Mesiju stiže u bioskope širom zemlje 5. februara

Film o životu i karijeri četvorostrukog osvajača Zlatne lopte i prve zvezde Barselone Lionelu Mesiju stiže u bioskope širom zemlje 5. februara.

Bez obzira da li ste ljubitelj fudbala koji igraju zvezde Barselona ili samo volite priče o ljudima koji su dobri u onome što rade, film "Mesi" >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vas neće ostaviti ravnodušnim.

Scenario za film "Mesi" je napisao Horhe Valdano, legenda Real Madrida i osvajač Mundijala sa Argentinom.

Lionel Mesi - stidljiv dečko iz siromašnog grada Rosaria, je zahvaljujući svojoj baki, kojoj šalje poljupce na nebu nakon svakog gola, dobio podršku da prati svoj san do kraja. Uprkos lečenju hormonima rasta, kako bi dostigao normalnu visinu, Mesi je postao najveći od svih - ali je ostao i dalje skroman i povučen. Te njegove osobine se mogu uzeti kao objašnjenje njegove ogromne popularnosti.

U priči o životu neverovatnog Argentinca, i njegovom putu od rodnog Rosarija do vrha svetskog fudbala, govore Johan Krojf, Andres Inijesta, Havijer Maskerano...Od kada je film završen, Mesi je oborio još nekolicinu rekorda.

Kurir sport / MegaCom Film

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84838260&v=OdOcTpGtBrw&x-yt-ts=1422327029
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.