VELJKO PAUNOVIĆ ZA SD: Dolaskom Bastijana, stavili smo Čikago na fudbalsku mapu sveta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJKO PAUNOVIĆ ZA SD: Dolaskom Bastijana, stavili smo Čikago na fudbalsku mapu sveta (FOTO)

Nemački reprezentativac potpisao jednogodišnji ugovor.

Vest da je nemački reprezentativac Bastijan Švajnštajger potpisao za Čikago Fajer, obradovala je mnoge navijače u Srbiji. Već se spekulisalo o njegovom dolasku, međutim moglo se pomisliti da od tog transfera neće biti ništa, ali je ipak saradnja uspela.

SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI: Evo šta poručuje Alen Stevanović iz rimske bolnice (FOTO)

SVAKA ČAST: Orlići idu na Evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvenstvo (FOTO)

Trener Čikaga, Veljko Paunović, zadovoljan je što su uspeli da igrača kakav je Švajnštajger, dovedu u Čikago koji je, kako kaže, sada spremniji za nastavak sezone.

[WATCH] Fire coach Veljko Paunovic talks Bastian Schweinsteiger's fit with the team after practice today: https://t.co/i9KI5pESTX#cf97

— Chicago Fire Talk (@CSNChicagoFire) March 21, 2017

- Dolaskom Bastijana stavili smo Čikago na fudbalsku mapu sveta. Klub ali i ja očekujemo od njega da predvodi ekipu, da svojim talentom i iskustvom pomogne klubu da se u važnoj godini za nas, kada slavimo 20 godina postojanja, izborimo za što bolju poziciju – rekao je Paunović.

Bastian Schweinsteiger joins MLS side Chicago Fire https://t.co/BbSBLSrRHv pic.twitter.com/ebYPKgmgf3

— Football (@footballUK) March 22, 2017

Bivši trener mlade reprezentacije Srbije do 20 godina, ističe da se dolaskom Nemca ambicije kluba neće promeniti.

MUSLIN NA MUKAMA: Adut Srbije NAJAVIO povlačenje iz REPREZENTACIJE (FOTO)

- Dugo smo radili na tome da dovedemo Švajnštajgera i on je deo projekta na kojem radimo godinu dana. To je još jedan korak u ovom projektu i nadamo se da ćemo tako i nastaviti.

Još nije poznato kada će srpski zet doći u Ameriku i priključiti se timu, ali se Paunović nada da bi to moglo biti već sledeće nedelje.

- On trenutno završava radnu vizu u Nemačkoj i kada će doći to ne zavisi ni od nas ni od njega, ali očekujemo da će biti prisutan na meču protiv Montreala.

MLS liga uveliko traje, odigrana su tri kola, prve dve utakmice su igrači Čikaga dobro odigrali pa su posle dva kola bili i prvi na tabeli, ali je onda treća utakmica pokvarila utisak.

Fudbaleri Srbije na putu za Gruziju, Tadić obećava: Bićemo ozbiljni (VIDEO+FOTO)

- Imali smo dobar početak, pravili smo greške koje nismo smeli a svojstvene su ekipi. Ovo je tek početak prvenstva, nema za čim da žalimo, idemo dalje – poručio je Paunović iz Čikaga.

Naredni meč Čikago igra u subotu 1. aprila, pred domaćim navijačima, a protivnik je Montreal.

DIBALA IMA VELIKU DILEMU: Real ili Barsa! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.