Uživo: Vojvodina - Trenčin 3:0

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2014, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Vojvodina - Trenčin 3:0

Strelci za crveno - bele bili su Ivanić u 17, Alivodić u 52 i Stojanovića u 68.minutu.

Izabranici trenera Zorana Marića zaustavljeni su na korak od podviga i tek sada će žaliti zbog očajne igre u prvom meču.

Večeras su se prikazali u sasvim drugom svetlu, igrajući nadahnuto i motivisano i samo zbog zle sreće nisu stigli barem do produžetaka.

Kada je Ivanić načeo mrežu odličnog golmana Volešaka posle petnaestak minuta ništa nije govorilo da će Novosađani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stići nadomak ubedljivog trijumfa.

Najveći deo uzbudljive utakmice protekao je u velikoj ofanzivi srpskog tima.

U drugom poluvremenu Alivodić i Stojanović nagovestili su da bi ipak Novosađani mogli do cilja, stvorene su brojne šanse, ali nažalost do kraja je nedostajao još jedan gol.

Fudbaleri Trenčina teškom mukom sačuvali su mrežu, a igrači Vojvodine posle meča su aplauzom pozdravljeni od navijača zbog prikazane igre u uloženog truda.

Trenčin će u 3. kolu kvalifikacija za ligu Evrope igrati protiv engleskog predstavnika Hala.

 



Marić: Dvomeč izgubljen u prvoj utakmici

Trener Vojvodine Zoran Marić izjavio je večeras da je dvomeč kvalifikacija za Ligu Evrope sa Trenčinom rešen u prvoj utakmici prošle nedelje u Slovačkoj.

Marić je na konferenciji za novinare kazao da su njegovi igrači dali sve od sebe i da nema šta da im zameri, jer su tokom cele utakmice igrali maksimalno angažovano i da su do samog kraja verovali da je preokret moguć.

"Velika razlika u igri koju smo pružili u dve utakmice osnovni je razlog našeg ispadanja iz takmičenja i žao mi je zbog toga. Imali smo šanse, igrači su verovali da mogu nadoknaditi veliku prednost gostiju, mada je teško bilo očekivati da ekipu kao što je Trenčin možemo da pobedimo sa 5:0", rekao je Marić.

Na pitanje novinara da li je zadovoljan igračkim kadrom koji mu je na raspolaganju Marić je kazao da su to igrači na koje može da računa i da su kao takvi za njega najbolji u ovom trenutku.

On je podsetio da je u večerašnjem meču na klupi imao čak petoricu igrača rođenih 1995. i 1996. godine.

Trener Trenčina Martin Šavela kazao je da je večerašnji meč bio veoma težak za njegovu ekipu i da je Vojvodina pokazala svu svoju snagu i pravu vrednost tima.

"Imali smo dosta sreće da izborimo krajnji rezultat. Naš golman je pri vođstvu Vojvodine od 3:0 zaustavio nekoliko teških lopti na gol liniji", rekao je Šavela.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.