Uhapšen Srbin koji je opljačkao Manuela Nojera i druge svetske fudbalske zvezde

Izvor: Blic, 19.Sep.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Srbin koji je opljačkao Manuela Nojera i druge svetske fudbalske zvezde

Lopov je u novembru 2011. godine kroz prozor ušao u kuću golmana minhenskog Bajerna Manuela Nojera i odneo nakit, satove vredne više desetina hiljada evra. Provalnik koji je uzeo sve dragocenosti koje su mu se našle pod rukom i više hiljada evra, za sobom je ostavio otvoren prozor.

Nemački mediji su tih dana objavljivali da je poslednjih godina na meti nepoznatog lopova sve više sportista – od Patrika Helmesa, nekadašnjeg igrača Bajera iz Leverkuzena i Volfsburga, kome >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je iz garaže ukraden “porše”, preko bivšeg asa Šalkea Ivana Rakitića, sada prvotimca Barselone, koji je ostao bez stvari vrednih desetine hiljada evra, do trenera Ota Rehagela, pišu "Večernje novosti".

Nakit i satovi su pronađeni u akciji nemačke i srpske policije kod devojke ovog razbojnika, koja živi u Šapcu.

Inače pre nekoliko meseci pripadnici policije Srbije, Nemačke i Švajcarske uhapsili su višečlanu kriminalnu grupu koja se bavila pljačkama juvelirnica i zlatara po zapadnoj Evropi.

U koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, aprila ove godine u Srbiji pripadnici MUP Srbije uhapsili su četvorku koja se sumnjiči da je organizovala ovu pljačkašku družinu od 18 članova.

Prema nekim procenama, ovaj srpski državljanin rodom iz mačvanskog kraja iza sebe je imao skoro hiljadu upada u stanove i kuće iz kojih je odnosio dragocenosti. U ovom trenutku nemačka policija radi na identifikovanju svih tih objekata i pronalaženju ukradenih stvari.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.