UŽAS: Poznatog srpskog fudbalera UBILA STRUJA dok se tuširao!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS: Poznatog srpskog fudbalera UBILA STRUJA dok se tuširao!

Bojan Vujičić (42), bivši fudbaler i fudbalski stručnjak iz Kruševca koji je upravljao FK "Trajal", poginuo je od udara struje za vreme tuširanja. Nesrećni slučaj se dogodio u ponedeljak uveče nešto posle 23 sata, u njegovoj porodičnoj kući u delu bivoljskog naselja Kurilovo.

Kako Novosti još prenose, tragedija je potresla sve one koji su ikada imala prilike da se susretnu s Vujičićem. Kažu da je bio veliki čovek i sportista, posvećen sin, brat i otac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
- Pre pet-šest meseci došao je u naš klub kao sportski direktor, a ja ga poznajem kao dobrog igrača od karijere. Nisam mogao da poverujem kada sam čuo šta se dogodilo - rekao je beogradskom listu sekretar kluba Rade Jeftović.

Bojanov nekadašnji saigrač Ivan Mitić, danas trener ŽFK Napredak, podvlači da je došao tužan dan za ceo Kruševac.

- Znam ga od rođenja, bio je izuzetan prijatelj, sportista od glave do pete, koji je ceo život posvetio fudbalu. Prošao je sve selekcije FK Napredak, igrao u prokupačkom Topličaninu, Kopaoniku iz Brusa i u drugim klubovima, a u poslednje vreme bio je jedan od direktora u FK Trajal - rekao je on.

Posebno je Vujičić, koga su prijatelji zvali Vučko, voleo da radi s mladim talentima u Školi fudbala "Finale".

U njegovoj porodici vlada neverica. Rođeni brat Goran, koji je na društvenim mrežama obavestio mnogobrojne prijatelje i poznanike o tome da je Bojan tragično izgubio život prethodne noći, ne nalazi snage da govori.

"Fejsbuk" se usijao od poruka podrške i reči žaljenja.

- Prošao je ceo svet i nije mu se ništa dogodilo, a sada je nastradao kod kuće - teško pronalaze reči Bojanovi roditelji.

U porodičnoj kući Vujičića u Kurilovu, gde su juče po podne počeli da pristižu mnogobrojni Kruševljani kako bi im izjavili saučešće, čujemo da se video neki blesak pre nego što se dogodilo ono najgore. Pokvarila se sklopka na objektu.

Bojan Vujičić Vučko biće sahranjen danas na Novom groblju u Kruševcu u 16 sati. Očekuje se veliki broj prisutnih iz sveta fudbala, sporta, iz grada, ali i cele Srbije.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Fudbal,   Veliki Brat,   Kruševac

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivšeg fudbalera ubila struja dok se tuširao

Izvor: B92, 29.Jun.2016

Nekadašnji fudbaler iz Kruševca Bojan Vujičić stradao je u ponedeljak uveče kada ga je udarila struja dok se tuširao, javljaju Večernje novosti...Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u delu bivoljskog naselja Kurilovo, a prema saznanjima beogradskig lista navodno se “video bljesak“ i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.