USPEO JE! Fudbal zaista piše bajke! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USPEO JE! Fudbal zaista piše bajke! (VIDEO)

Džejmi Vardi je ispisao istoriju engleskog fudbala!

Ono što je cela Engleska čekala - desilo se! Džejmi Vardi je ušao u istoriju ostrvskog fudbala sa golom na 11. uzastopnoj premijerligaškoj utakmici čime je srušio rekord Ruda van Nistelroja! Njegov učinak još više dobija na značaju ako se zna da je podvig napravio u toku jedne sezone, za razliku od legendarnog Holanđanina koji je na 10. uzastopnih mečeva bio strelac na prelazu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jedne u drugu sezonu.

Neverovatni engelski napadač je protiv Mančester Junajteda zatresao mrežu u 11. meču zaredom tako što je iskoristio asistenciju Kristijana Fuhsa, umakao čuvarima i u maniru rasnog strelca poslao loptu pored De Hee u mrežu. Kada gledate Džejmija Vardija čini se da nema ništa lakše od postizanja golova iz nedelje u nedelju. Momak koji je ne tako igrao u osmoj ligi živi svoju fudbalsku bajku. Neverovatna životna priča je dobila novog poglavlje.

Seoski igrač iz osme lige, huligan u pokušaju, najskuplji amater i tabadžija Mančester Junajteda
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Lesteru bod, Vardiju rekord!

Izvor: Mondo, 28.Nov.2015

Džejmi Vardi postigao gol i u 11. uzastopnoj utakmici, ali njegov Lester nije uspeo da dobije Mančester junajted...Posle utakmice Lestera i Mančester junajteda najvažnija je jedna informacija:..Džejmi Vardi je uspeo u svojoj misiji i postao je rekorder Premijer lige. On je i 11. utakmicu zaredom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.