Izvor: HotSport.rs, 07.Feb.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ULAZI U LEGENDU: Luis Enrike izjednačio rekord Pepa Gvardiole

Fudbalski klub Barselona izjednačio je danas, nakon pobede nad Levanteom, klupski rekord po broju uzastopnih trijumfa u svim takmičenjima.

Ekipa Luisa Enrikea je danas savladala Levante u gostima sa 2:0 i tako stigla do 28. uzastopne pobede izjednačivši rekord iz sezone 2010/11. kada je na klupi Barselone bio Pep Gvardiola.
Barselona je poslednji poraz doživela još u oktobru prošle godine od Sevilje.
Današnja pobeda nad Levanteom je i 80. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pobeda Enrikea na klupi Barselone u ukupno 100 utakmica.
– Ono što je važno je samo Barselonin cilj. Ovo su lepi brojevi i ako nam pomognu da na kraju stignemo do titule fantastično. U dobroj smo poziciji, ali ima još mnogo do kraja – rekao je Enrike posle današnje utakmice.
Gvardiolin tim je 2011. godine osvojio titulu u Primeri sa četiri boda više na kraju od Real Madrida. Osvojio je, takodje, i Ligu šampiona pobedivši Mančester junajted u finalu. Pobednički niz te ekipe prekinut je porazom od Betisa u četvrtfinalu Kupa kralja.
Luis Enrike će priliku da obori rekord Gvardioline Barselone imati već u sredu u utakmici polufinala Kupa kralja protiv Valensije.
Nakon današnje pobede nad Levanteom, Barselona je prva na tabeli Primere sa 54 boda, odnosno ima tri boda više od drugoplasiranog Atletiko Madrida, ali i meč manje.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ova Barsa postavlja standarde i ruši rekorde, a u sredu može da padne još jedan!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2016, 12:07

Katalonci protiv Levantea izjednačili učinak iz sezone 2010/2011, kada su zabeležili 28 mečeva bez poraza..Utakmica sa Valensijom u formalnom revanšu polufinala Kupa kralja, koja je na programu u sredu od 21 čas, uprkos praktično već obezbeđenom prolazu u finale, imaće veliku važnost za igrače...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.