UEFA kaznila Bosance sa 18.000 evra

Izvor: B92, 31.Jul.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA kaznila Bosance sa 18.000 evra

Disciplinska komisija UEFA kaznila je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine zbog nesportskog ponašanja navijača na utakmici protiv Izraela.

FS BiH kažnjen je novčano sa 18.000 evra, a UEFA je još naložila da u narednoj kvalifikacionoj utakmici zapadna tribina na stadionu Bilino polje bude zatvorena za publiku.

Uoči utakmice 12. juna u Zenici domaći navijači nisu ispoštovali himnu Izraela, a tokom susreta upotrebljavali su pirotehnička sredstva i uzvikivali rasističke parole, navodi se na sajtu UEFA.

Meč B grupe kvalifikacija završen je pobedom reprezentacije BiH sa 3:1.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PLJUŠTE KAZNE: UEFA kaznila Fudbalski savez BiH zbog navijačkih incidenata protiv Izraela

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2015

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine na svoju adresu dobio je kaznu od strane Evropske kuće fudbala zbog incidenata na utakmici te reprezentacije protiv Izraela.. . Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine (FSBiH) zbog nesportskog ponašanja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.