Izvor: Danas, 16.Nov.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U gro planu debitanti i drugopozivci

Fudbalski A reprezentativci Srbije nemaju nikakav rezultatski imperativ u večerašnjem prijateljskom susretu sa Bugarskom u Sofiji, ali od svih se očekuje da „grizu“ u prvom nastupu posle serije razočaravajućih rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. i skandala iz Đenove. Pre svega petorica debitanata i povremeni „orlovi“, koji će na stadionu Vasil Levski dobiti prostora i vremena za dokazivanje u odsustvu većeg broja povređenih ili umornih startera.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Orlovi na popravnom u Sofiji

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Nov.2010, 01:45

Od specijalnog izveštača Žurnala. U prethodne dve utakmice sreća nije bila naklonjena selektoru Vladimiru Petroviću. Debitovao je porazom protiv Estonije (1:3), a za zelenim stolom izgubio je od Italije (0:3 s.r.). Nada se Petrović da bi treća mogla biti srećna utakmica, da najzad zabeleži pobedu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.