U Kruševcu ljuti zbog odlaganja: Igra li se u Srbiji fudbal samo zbog Partizana i Zvezde?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2017, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kruševcu ljuti zbog odlaganja: Igra li se u Srbiji fudbal samo zbog Partizana i Zvezde?

Meč 6. kola Superlige Srbije između Partizana i Napretka, koji je bio planiran za nedelju, odložen je da bi se crno-beli što bolje pripremili za revanš meč protiv Videotona (četvrtak, 24. avgust).

Međutim, o tome niko ništa nije pitao Kruševljane koji su bili zatečeni situacijom pošto su se spremali za gostovanje u Humskoj.

- Mi se očigledno ništa ne pitamo! I to nema smisla. Da li se fudbal >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Srbiji igra samo zbog Partizana i Crvene zvezde? Zar je interes srpskog fudbala igranje pred praznim tribinama?! I ko još u svetu odlaže utakmice nacionalnog prvenstva zbog učešća svojih klubova u Ligi šampiona, ili Ligi Evrope –  rekao je sportski direktor Kruševljana Bojan Filipović u izjavi za Sportski žurnal.

"Čarapani" su već sve organizovali za putovanje u Beograd.

- Rezervisali smo hotel, autobus. Stručni štab je pripremio ekipu da nastavi uspešan niz. I šta ćemo sad? Kao klub sa evro ambicijama Partizan valjda ima igrački kadar koji može da istrpi igranje na dva fronta, zašto onda traže odlaganje!? Pitam se, treba li uopšte da navijamo za naše predstavnike na međunarodnoj sceni, ako će uoči svake naredne utakmice u Evropi da odlažu one u domaćem prvenstvu i stavljaju pod znak pitanja smisao postojanja naše lige – zaključuje Bojan Filipović.

Podsećamo da je odložen i meč između Borca i Crvene zvezde zbog lošeg terena na stadionu u Čačku, koji je renoviran, ali postoje određeni problemi.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.