U Kelnu oduševljeni Jojićem: Biće osveženje za ofanzivni stil igre

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kelnu oduševljeni Jojićem: Biće osveženje za ofanzivni stil igre

Fudbalski reprezentativac Srbije Miloš Jojić prešao je iz Borusije Dortmund u Keln, čime je oduševljen trener "jarčeva" Peter Šteger.

"Borusija želi Milošu uspeh u nastavku karijere. Što se tiče finansijskih detalja transfera, klubovi su se dogovorili da se ništa ne otkriva", saopštio je klub iz Dortmunda, a nemački mediji prenose da se radi o sumi od dva i po miliona evra.

Trener Kelna Peter Šteger >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zadovoljan je zbog dolaska bivšeg igrača Partizana, koji je za Borusiju odigrao 20 bundesligaških mečeva i postigao četiri gola.

"Veoma mi je drago što je Miloš Jojić odlučio da dođe u Keln. Pregovori su bili kratki i efikasni, već pri tome je bilo jasno da će se uklopiti. Miloš će doneti osveženje i raznovrsnost našem ofanzivnom stilu igre", rekao je Šteger.

Jojić je posle kaljenja u Teleoptiku debitovao za Partizan u septembru 2012. godine, da bi krajem januara 2014. potpisao ugovor na četiri i po godine sa Borusijom. Za seniorsku reprezentaciju Srbije je odigrao pet mečeva uz jedan gol.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Transfer ozvaničen, Jojić predstavljen u Kelnu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015

Reprezentativac Srbije Miloš Jojić danas je i zvanično promovisan u Kelnu, gde je stigao posle rastanka sa ''Milionerima'' iz Dortmunda...Ono što smo objavili pre tri dana, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu - Miloš Jojić je novi vezista nemačkog Kelna, sa kojim je potpisao ugovor dokraja juna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.