Turska, sudija je uvek kriv!

Izvor: RTS, 28.Nov.2014, 04:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska, sudija je uvek kriv!

Fudbal kod osoba invaliditetom predstavlja način da se ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu zabave i druže. Ipak, u Turskoj to nije samo zabava, što dokazuje incident u kojem je sudija jedva izvukao živu glavu bežeći od jednog veoma iznerviranog fudbalera.

Naime, na meču turske lige osoba sa invaliditetom između Samsuna i Engelilerspora, jedan fudbaler Samsuna se toliko iznervirao što mu je sudija pokazao crveni karton, da je rešio da "uzme pravdu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u svoje ruke".

On je videvši da mu sudija pokazuje crveni karton i put u svlačionicu potpuno poludeo i počeo da, sa sve štakama, juri arbitra po terenu.

Sve se nastavilo ispred zgrade gde se nalaze svlačionice, gde su okupljeni igrači i gledaoci pokušali da smire uzrujanog igrača ali bez mnogo uspeha.

On je tom prilikom polomio i prozor.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Incident

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.