Top lista - 10 najvećih transfera ovog leta

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2017, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top lista - 10 najvećih transfera ovog leta

Ovog leta videli smo nekoliko velikih transfera, a tek je počelo!

Kada se radi o novcu potrošenom za transfere, reklo bi se da je fudbal dotakao neku visinu, fudbaleri koji su prosečni vrede po nekoliko miliona evra, što prkosi zdravom razumu.

Tek je sve počelo, prelazni rok traje sve do 1. septembra, imamo još dva meseca ludila na pijaci i milione potrošenih evra, pa i milijarde.

Možda je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dovoljno da pogledate prvih 10 ostvarenih transfera ovog leta.

Bernardo Silva je najskuplji fudbaler koji je promenio sredinu, prešao je iz Monaka u Mančester siti za 50 miliona, sledi Mohamed Salah koji je iz Rome prešao u Liverpul za 42 miliona, pa Korentin Toliso koji je u Bajernu za 41,5 miliona evra.

Sledi golman Ederson koji je plaćen 40 miliona Benfiki od strane Mančester sitija, Andre Silva iz Porta je plaćen 38 miliona od strane Milana, Viktor Lindelof Benfiki 35 miliona evra od strane Mančester sitija.

Na listi je još jedan golman, Džordan Pikford kojeg je Everton platio 28,5 miliona Sanderlendu, Davi Klasen je takođe u Evertonu za 27 miliona koliko je zaradio Ajaks, a top 10 zatvaraju Juri Tilemans (25 miliona, iz Anderlehta u Monako) i Kingsli Koman (iz Juventusa u Bajern za 21 milion).

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.