To se čekalo: Lansirani su gumeni dresovi, srpski fudbal vapi za njima!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2014, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To se čekalo: Lansirani su gumeni dresovi, srpski fudbal vapi za njima!

Norveški drugoligaš Bran uvodi revoluciju što se tiče sportske opreme i narednu sezonu će igrati u specijalnim dresovima

Iz Norveške stiže revolucionarna ideja koja bi u Srbiji mogla da se razvije u ozbiljan biznis. Tamošnji drugoligaš Bran je spremio za narednu sezonu specijalne dresove koji su napravljeni od gume! Dresovi su izrađeni od istog materijala od kojeg se prave gumene čizme, kabanice ili slični >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vodootporni rekviziti.

Zbog surovih vremenskih uslova u kojima igra norveški klub (kiša, sneg, vetar), danski prozivođač sportske opreme koji sponzoriše Brane je rešio da fudbalerima ovog kluba pomogne izradom ovih dresova. Posebnom tehnologijom i zahvaljujući još nekim komponentama, dres je dosta lakši od ostalih rekvizita koji se prave od gume i udoban za igru.

S obzirom da je Srbija jedna od zemalja sa najgorim terenima u Evropi što se tiče elitnog ranga takmičenja i da su dresovi često većim delom prekriveni blatom i prljavštinom čim počne malo lošije vreme, norveški model bi mogao da procveta u našoj zemlji...

Kad već nemamo pristojne terene, možemo da nabavimo gumene dresove.

(FOTO: SK Brann, Star sport)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.