Teška povrede Maksimovića!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška povrede Maksimovića!

Član fudbalske reprezentacije Srbije Nikola Maksimović doživeo je težu povredu stopala na treningu zbog čega je morao da se vrati u svoj klub Torino.

Kako je saopšteno na sajtu Fudbalskog saveza Srbije (FSS), Maksimović je u jednom duelu zadobio povredu koja će ga duže odvojiti od terena. Tim menadžer nacionalnog tima Aleksandar Bošković precizirao je da je Maksmović zadobio prelom baze pete metatarzalne kosti levog stopala.

- To je povreda koja iziskuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << operativni zahvat - rekao je Bošković i dodao da će se Maksimović vratiti u svoj klub gde će biti pod nadzorom tamošnjih lekara.

Bošković je naveo da je stav stručnog štaba "da nema potrebe da se poziva novi igrač posle nezgode sa Maksimovićem".

Utakmica između Srbije i Jermenije igra se u petak od 20.45 sati na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu bez prisustva publike.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.