Termin vruć teren ne postoji u Ronaldovom rečniku

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Termin vruć teren ne postoji u Ronaldovom rečniku

Portugalac u Bazelu postigao gol i na 12. uzastopnoj utakmici Lige šampiona koju je igrao na strani?! A nije uvek davao samo po jedan

Fudbalski teror Kristijana Ronalda nad protivicnima u Ligi šampiona nastavljen je i u Bazelu. Portuagalski as je na Sent Jakobs stadionu odigrao i 12. uzastopnu utakmicu u evropskoj eliti na kojoj je postigao makar po gol.

Tek da dočaramo koliki je to uspeh – u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ligi šampiona niko osim njega nije uspeo da veže više od šest efikasnih gostovanja (računaju se i utakmice na neutralnom terenu poput finala sa madriskim Atletikom u Lisabonu). A Ronaldo je na ovih 12 čak 17 puta tresao protivničke mreže! Pa je tako, dan posle Lionela Mesija, nadmašio i rekord do skora najboljeg strelca u istoriji najkvalitetnijeg klupskog takmičenja planete Raula Gonzalesa.

Raul je, tek da podsetimo, stao na koti 71, Ronaldo je stepenik iznad, dok je Mesi pogodio 74 puta. I nema tu mesta za priču ko je bolji? Obojica su aždaje.

(P.S. Sad možda postaje jasnije zašto se onoliko radovao golu protiv Atletika za 4:1. Ronaldo živi za rekorde)

FOTO: Action Images
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.