Tadiću se u Sautemptonu pridružio još jedan Srbin

Izvor: Sportal.rs, 29.Jan.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadiću se u Sautemptonu pridružio još jedan Srbin

Srpski fudbal dobiće još jednog predstavnika u Premijer ligi, a Dušan Tadić saigrača u Sautemptonu. U engleskom klubu će narednih šest meseci na pozajmici igrati i Filip Đuričić, zvanično je potvrđeno. Menadžer "svetaca" Ronald Kuman očigledno nije zaboravio Filipove dobre igre u Herenvenu, zbog čega je odlučio da ga dovede u Sautempton i pridruži se Tadiću i Gracijanu Peleu, koji su se afirmisali u holandskom prvenstvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
Đuričić, koji je vezan ugovorom za Benfiku jesenji deo sezone proveo je u Majncu, za koji nije uspeo da se upiše u listu strelaca na 12 utakmica u svim takmičenjima. Tom koji je na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige imaće na kraju sezone opciju da od lisabonskog kluba otkupi kompletan ugovor.

Đuričić je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, a igrao je još za obrenovački Radnički. Za reprezentaciju Srbije nastupio je 19 puta i dao četiri gola.

(Foto: Beta/AP Photo/Michael Probst)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.