Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO JE FUDBAL: Partizan promašivao, Totenhem poveo! (VIDEO)

Fudbaleri Partozana bili su mnogo bolji rival u prvih 45 minuta utakmice 5. kola Lige Evrope u Londonu protiv Totenhema, ali su „pevci“ prvi poveli. Naime, promašaje Škuletića i Lazovića u 48. minutu kaznio je Stambuli. Soldado je prvo pobegao odbrani Partizana i u situaciji jedan na jedan sa Lukačem je pogodio stativu, na odbijenu loptu natrčao je Stambuli i pogodio prazan gol.


hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LIGA EVROPE: Šteta, Partizan bio bolji, ali uzalud! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2014, 00:22

Fudbaleri Partizana poraženi su od Totenhema u Londonu sa minimalnih 1:0 (0:0) u petom kolu Lige Evrope.. . Nisu crno-beli zaslužili poraz na Vajt Hart Lejnu. Dugo nismo videli jedan srpski tim u Evropi da je ovako dobro odigrao na gostovanju. Bio je Partizan bolji rival, pogotovo u prvih 45 minuta,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.