Svi odmaraju, a Englezi igraju fudbal

Izvor: Press, 25.Dec.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi odmaraju, a Englezi igraju fudbal

Navijači na Ostrvu iskazuju poštovanje fudbalerima tako što su svi stadioni tokom praznika rasprodati, kaže trener Čelsija Žoze Murinjo
Za neke je nezamislivo da slave Božić bez bogate trpeze ili da novogodišnju noć provedu "opijajući" se sokovima. Ali, zna se u kojoj zemlji su najveći fudbalski profesionalci. Englezi tradicionalno igraju 26. decembra i 1. januara, a najbolju najavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 18. kola, odnosno "boksing deja" u petak, dao je Žoze Murinjo.
- Nije važno da li ste Englez ili niste, ali morate da poštujete fudbalere u Premijer ligi. Trenutno, Nemci uživaju na plaži, Španci se sunčaju na Maldivima, svi su na odmoru. Ali, ovde igrate 22. decembra, pa četiri dana kasnije na "boksing dej", pa 28. decembra i 1. januara. Mislim da zbog toga svi moraju da poštuju fudbalere na Ostrvu. Navijači širom zemlje iskazuju poštovanje, pošto su svi stadioni ovih dana rasprodati - naglasio je trener Čelzija.

Lider otvara kolo protiv Vest Hema od 13.45, a svaki kiks za vreme praznika mogao bi da začini šampionsku trku, jer je Mančester siti u poslednjih mesec dana "vaskrsao" sa osam uzastopnih pobeda. Slavljem na gostovanju VBA (16.00), građani bi mogli da izjednače klupski rekord iz 2011/2012. kada su nanizali devet trijumfa.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Nova godina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.