Sukob armade i grobara u Rijeci

Izvor: RTS, 23.Jul.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob "armade" i "grobara" u Rijeci

U Rijeci se u petak uveče dogodila tuča, a kako se ispostavilo, na osnovu navoda očevidaca, fudbalski navijači Rijeke napali su navijače Partizana, javlja portal Indeks.

Kako navodi hrvatski sajt, detalji tuče su procurili tek sad, pa se saznalo da je sukob izbio između navijača, i to tako što su pripadnici Armade, koji prate Rijeku, saznali da se u gradu nalazi grupa navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizana.
Indeks navodi da je Partizan ove nedelje igrao utakmicu kvalifikacija Lige šampiona u Podgorici, a desetak navijača srpskog prvaka iz Austrije i Slovenije odlučilo je da malo duže ostane na primorju. Tako su se u petak naššli u Rijeci, odnosno na terasama na Trgu Republike Hrvatske.
Prema izjavama očevidaca, navijaci Partizana nisu nikoga provocirali, a do incidenta je došlo kada su na Trg stigli riječki navijači. Napali su pristalice crno-belih, koristeći se, kako se ističe, "svim i svačim". Nakon nekoliko minuta sukob je okončan.
Policija se ubrzo pojavila na mestu događaja, ali tamo nije zatekla nijednu sukobljenu stranu, pa tako ni do nedelje nemaju višše saznanja o tome ko je učestvovao u sukobu i koje su njegove, eventualne, posledice.
Kako ističe Indeks, bilo je i povređenih među navijačima, ali niko nije zatražžio lekarsku pomoć.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Riječki navijači napali navijače Partizana

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2017

U Rijeci se u petak uveče dogodila tuča, a kako se ispostavilo, na osnovu navoda očevidaca, fudbalski navijači Rijeke napali su navijače Partizana, javlja Index.hr...Kako navodi portal, detalji tuče su procurili tek sad, pa se saznalo da je sukob izbio između navijača kada su pripadnici Armade,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.