Sud za arbitražu u sportu: Sutra odluka o Suarezovoj žalbi

Izvor: Press, 13.Avg.2014, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud za arbitražu u sportu: Sutra odluka o Suarezovoj žalbi

"Odluku o pitanju Luisa Suareza saopštićemo Barseloni i Fudbalskom savezu Urugvaja sutra oko tri popodne. Na zahtev apelanata sproveli smo arbitražu po hitnom postupku i doneli odluku u najkraćem periodu", navodi se u saopštenju CAF-a.
Suarez i njegovi advokati prošle nedelje izneli su svoju odbranu pred Sudom u Lozani na saslušanju koje je trajalo šest sati.
Urugvajac je zbog trećeg "ugriza" u karijeri kažnjen i sa devet utakmica suspenzije u dresu nacionalnog tima.

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Odluka o Suarezovoj žalbi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2014, 04:46

Odluka o žalbi Urugvajca Luisa Suareza na kaznu od četiri meseca suspenzije i zabranu svih aktivnosti u fudbalu jer je na utakmici protiv Italije na Mundijalu ugrizao Đorđa Kjelina biće doneta danas, saopštio je Međunarodni sud za sportsku arbitražu (CAF)..."Odluku o pitanju Luisa Suareza saopštićemo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.