Stojković: Moramo na SP, nema lakih pobeda

Izvor: B92, 29.Maj.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Moramo na SP, nema lakih pobeda

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je da igrači moraju da se upoznaju sa sistemom rada novog selektora Slavoljuba Muslina. "Obavio sam prvi trening sa novim selektorom. Svaki selektor sa sobom donosi nešto novo i neke stvari će biti drugačije. Na prvom mestu sistem igre, ali na nama je da što pre prihvatimo zahteve selektora", istakao je Stojković.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stojković: Plasman na SP u Rusiji je obaveza

Izvor: RTS, 29.Maj.2016

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je da igrači moraju da se upoznaju sa sistemom rada novog selektora Slavoljuba Muslina, ali da je važno da pokažu da napreduju, pošto je obaveza ekipe da se plasira na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.