Stojanović: Igrači imaju strašnu želju i motivaciju

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Apr.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojanović: Igrači imaju strašnu želju i motivaciju

Treneri večitih fudbalski rivala Crvene zvezde i Partizana, Slaviša Stojanović i Marko Nikolić složili su se da šampionska trka još nije gotova, iako crveno-beli pet kola pre kraja i tri dana uoči derbija imaju šest bodova prednosti.
(FOTO: N. Negovanović)
Zvezda je iskoristila poraz Partizana od Napretka i trijumfom nad Radničkim iz Niša učvrstila se na liderskoj poziciji.
Ovo je specifična nedelja za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nas. Imali smo teško gostovanje u Novom Pazaru, pa meč sa Radničkim i sada nas čeka derbi. Nije lako izneti sav taj napor, igrači zaslužuju pohvale za sve do sada. Imaju strašnu želju i motivaciju, izgurali su teške momente. Nadamo se najboljem na kraju sezone – rekao je Stojanović prilikom gostovanja na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu.
Meč 26. kola Superlige između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 19 sati na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ninković: Uspavao nas je rezultat meča iz Kruševca

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Apr.2014

Posle 15. uzastopne pobede i šest bodova prednosti uoči večitog derbija, raspoloženje u taboru fudbalera Crvene zvezde, što je i razumljivo, je na visokom nivou.. (FOTO: N. Negovanović). To je potvrdio i Miloš Ninković koji je prethodnog leta došao upravo sa namerom da prekine šestogodišnji...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Stojanović i Nikolić: Šampionska trka još nije gotova

Izvor: Press, 23.Apr.2014

Zvezda je sinoć iskoristila poraz Partizana od Napretka i trijumfom nad Radničkim iz Niša učvrstila se na liderskoj poziciji.. "Ovo je specifična nedelja za nas. Imali smo teško gostovanje u Novom Pazaru, pa meč sa Radničkim i sada nas čeka derbi. Nije lako izneti sav taj napor, igrači zaslužuju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.