Stigla ponuda iz Španije - Malbašić napušta Karađorđe?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla ponuda iz Španije - Malbašić napušta "Karađorđe"?

Superligaš iz Novog Sada nema previše opcija, utisak je da će ponuda sa Pirinejskog poluostrva biti prihvaćena.

Fudbalski klub Vojvodina eliminisan je u ranoj fazi kvalifikacija za Ligu Evrope što će predstavljati ozbiljan finansijski udar za superligaša iz Novog Sada.

Situacija je takva da na "Karađorđu" razmatraju opcije koje imaju na stolu, a jedna od njih će biti i prodaja Filipa Malbašića.

Bivši fudbaler Rada, Hofenhajma i Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ušao je u poslednju godinu ugovora i to je jedna od otežavajućih okolnosti za Vojvodinu.

Španski mediji prenose da je Sporting iz Hihona poslao ponudu tešku 500.000 evra, ali to nije jedini klub koji želi da uzme najboljeg pojedinca iz tima koji vodi Nenad Vanić.

Očigledno je da u Hihonu vide Malbašića kao igrača koji bi ekipi mogao da pomogne da se vrati u Primeru, a ostaje pitanje da li fudbaler Vojvodine sebe vidi u Segundi.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.