Stigao brz odgovor iz Monaka, šta može da spreči rekordni transfer?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao brz odgovor iz Monaka, šta može da spreči rekordni transfer?

Postoji li realan problem?

Fudbalski klub Monako demantovao je navode madridske Marke o transferu Kilijana Mbapea u redove Reala.

Madridski list je danas ekskluzivno preneo da su se Real i Monako dogovorili i da će Mbapeov transfer biti novi rekord.

Ipak, Skaj sport je pozvao svoje izvore u klubu, a iz Monaka su rekli da još uvek nema nikakvog dogovora.

Međutim, veruje se da nema razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da dogovor ne bude postignut, jer ova stvar nije tako komplikovana kao na primer kod Nejmara, Barselone i Pari sen Žermena.

Jer, jasno je da Mbape želi u veći klub, kod svojih idola Ronalda i Zidana, čak je i pristao na znatno manju platu, pošto mu Real nudi 135 hiljada evra nedeljno, a PSŽ 225. Uz to, Real ima novca posle prodaje Morate, Rodrigeza i Danila, a i potreban mu je napadač.

Za kraj, takođe je činjenica da Monako nema razloga da se buni sa ponudom Reala od 150/160 miliona evra + dodatnih 20 ili 30 u bonusima.

Videćemo kakav će biti konačan dogovor i kada će se realizovati...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Monako demantuje transfer Mbapea

Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2017

Kao bomba odjeknula je vest "Marke" da su se Monako i Real Madrid dogovorili oko rekordnog transfera Kilijana Mbapea u redove evropskog i španskog šampiona. Međutim, usledio je brz demanti iz Kneževine...Madridska "Marka" je ranije u toku dana objavila vest da će "vunderkind" preći u Real za rekordnu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.