Stara dama nastavlja da se bruka - Dibala iz penala sačuvao Juve poraza od Kjeva (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2015, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara dama nastavlja da se bruka - Dibala iz penala sačuvao Juve poraza od Kjeva (VIDEO)

Dugo torinska Stara dama nije bila bez pobede u prva tri kola nacionalnog šampionata, a upravo to je sada slučaj. I ne samo to, ekipa Masimilijana Alegrija ponovo je pružila ispodprosečnu partiju koja svakako nije dostojna titule šampiona Italije

Juventus se provukao na svom terenu protiv Kjeva u trećem kolu Serije A, a Leteći magarci su remije u Torinu (1:1) ostali lideri na tabeli. Ova rečenica deluje kao izveštaj iz neke paralelne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fudbalske dimenzije, ali jasno oslikava trenutno stanje u italijanskom fudbalu.

Dugo torinska Stara dama nije bila bez pobede u prva tri kola nacionalnog šampionata, a upravo to je sada slučaj.

I ne samo to, ekipa Masimilijana Alegrija ponovo je pružila ispodprosečnu partiju koja svakako nije dostojna titule šampiona Italije.

Leteći magarci iz Verone su sjajno otvorili utakmicu, a već u petom minutu, uz malo sreće, Perparim Hetemaj je doveo goste u vođstvo.

Mnogo, ali baš mnogo vremena bilo je potrebno fudbalerima Juventusa da se oporave od ovog šok gola.

Tek sedam minuta pre kraja meča, posle penala dosuđenog zbog sumnjivog prekršaja nad Huanom Kvadradom, Juve je stigao do izjednačenje. Precizan sa bele tačke bio je Paulo Dibala.

Do kraja utakmice Juventus nije imao snage za preokret, a ne bi bilo ni pošteno da su pobedili sudeći po prikazanoj igri.

SERIJA A - 3. kolo

Subota:

Fiorentina - Đenova 2:0 (0:0)

/Babakar 60/

Frozinone - Roma 0:1 (0:0)

/Jago Falke 44, Iturbe 90+3 /

Juventus – Kjevo (0:1)

/Dibala 83pen – Hetemaj 5/

Nedelja:

12.30: Verona - Torino

15.00: Empoli - Napoli

15.00: Palermo - Karpi

15.00: Sampdorija - Bolonja

15.00: Sasuolo - Atalanta

18.00: Lacio - Udineze

20.45: Inter - Milan

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juve i dalje bez pobede, do boda iz penala!

Izvor: B92, 12.Sep.2015

Fudbaleri Juventusa uspeli su iz penala u 82. minutu da izbegnu poraz od Kjeva na svom terenu u trećem kolu Serije A...Branilac titule i dalje nema pobedu u sezoni, trenutno se nalazi na 16. poziciji sa svega jednim poenom, koji je u finišu meča doneo Pablo Dibala iz jedanaesterca...Prethodno je gostujućem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.