Šta je zajedničko za Mihajlovića i Boba Marlija?

Izvor: Sportal.rs, 26.Okt.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je zajedničko za Mihajlovića i Boba Marlija?

Siniša Mihajlović je potpuno preporodio ekipu Sampdorije od dolaska prethodne sezone. Igračima je usadio pobednički duh i od tima koji se borio za goli opstanak odveo ga u vrh italijanskog fudbala. Barem je tako zasad, jer Đenovljani, nakon remija sa Romom, uz Juventus su jedina neporažena ekipa u ligi i zauzimaju visoko treće mesto.

Jedan od razloga odličnih rezultata Sampdorije je i atmosfera u svlačionici o čemu svedoči i podatak da igrači pre svake utakmice puštaju muziku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << po njihovom izboru i tako se opuštaju.

U pripremi meča sa Romom izabrali su rege zvuk i Boba Marlija.

- Fudbal je za nas zabava, nije mučenje. Igrači sami biraju šta će da slušaju, a imamo mnogo "di-džejeva" u ekipi - rekao je Siniša Mihajlović posle meča sa Romom.

(Foto: Beta/AP/Carlo Baroncini)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.