Sram te bilo perverznjaku: Seks sa majkama za mesto dece u startnih 11?!

Izvor: Press, 22.Dec.2014, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sram te bilo perverznjaku: Seks sa majkama za mesto dece u startnih 11?!

Skandal u Holandiji
Da roditelji umeju da bude premabiciozni kada su njihova deca u pitanju odavno je poznato, ali jedan fudbalski trener u Holandiji baš je preterao pokušavši da to iskoristi. On je naime tražio od majki da se upuste sa njim u seksualne odnose ako misle da im sinovi zaigraju u prvim postavama mlađih selekcija?!

Sve se zbilo u amsterdamskom klubu Zeburgija. Većini >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << apsolutnom nepoznatom, ali klubu koji ima svoju reputaciju u mlađim kategorijama. Baš tamo prve fudbalske korake napravio je tandem PSV Ajndhovena Adam Maher – Lusijano Narsing.

Policija je već pokrenula istragu, a klub se obavezao da će učiniti sve što treba kako bi pomogao, ali je istakao da su optužbe o bizarnim ucenama još nedokazane.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.