Sporting je doveo pojačanje leta!

Izvor: RTS, 27.Jul.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporting je doveo pojačanje leta!

Fudbal nikada nije samo fudbal, zar ne? Veliki klubovi to znaju...
Gospodin koga vidite na fotografiji je Bruno de Karvaljo. On je predsednik portugalskog Sportinga (ni slučajno klub ne smete nazivati „lisabonskim Sportingom" ili „Sportingom iz Lisabona", to se smatra uvredljivim).

Ovaj veliki borac koga vidite na fotografiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pored koga je kleknuo i sa kim se rukuje Bruno de Karvaljo, jeste Fransisko. Ovaj petogodišnjak se bori protiv raka, a Sporting je odlučio da ga ohrabri tako što će mu prirediti dan za pamćenje.
Organizovana je posebna promocija za ovog dečaka, na kojoj je on potpisao ugovor sa klubom i postavo zvanični dvanaesti igrač „lavova". Nakon ceremonije usledilo je slikanje i sa trenerom prvog tima Žoržom Žesusom.
Sve ovo je uvod u Fransiskovu prvu zvaničnu dužnost, pošto će on biti zadužen da izvede ekipu na teren uoči prvog meča sezone na stadionu „Žoze Alvalade".

„Francisko je veliko pojačanje za nas. On je veliko ime i on će pokazati šta je zapravo Sporting i koja je njegova srž. Klub je star 110 godina i sa ljudima kakav je Francisko trajaće sa lakoćom još 110 godina", rekao je De Karvaljo za klupski sajt.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.