Spisak orlova: Povratak Fejse, nema Dušana Tadića, pozvan i Živko Živković

Izvor: Blic, 30.Maj.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spisak "orlova": Povratak Fejse, nema Dušana Tadića, pozvan i Živko Živković

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić saopštio je spisak igrača za predstojeću prijateljsku utakmicu sa Azerbejdžanom i kvalfikacioni meč za Evropsko prvenstvo sa Danskom.

Meč protiv Azerbejdžana će se igrati u austrijskom Sankt Pelten 7. juna. Susret protiv Danske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo na rasporedu je 13. juna u Kopenhagenu.

Srbija posle četiri odigrane utakmice u kvalfikacionoj Grupi I zauzima četvrto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesto sa jednim bodom i ima male šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Na Čurčićevom spisku su:

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi, Haifa), Željko Brkić (Kaljari) i Živko Živković (Partizan).

Odbrambeni igrači: Dušan Basta (Lacio), Nenad Tomović (Fjorentina), Branislav Ivanović (Čelsi), Nikola Maksimović (Torino), Matija Nastasić (Šalke), Stefan Mitrović (Frajburg, Nemačka), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Ivan Obradović (Mehelen).

Vezni red: Radosav Petrović (Dinamo, Kijev), Ljubomir Fejsa (Benfika), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Gudelj (Alkmar), Luka Milivojević (Olimpijakos), Filip Đuričić (Sautempton), Adem Ljajić (Roma), Zoran Tošić (CSKA, Moskva) i Filip Kostić (Štutgart).

Napadači: Aleksandar Mitrović (Anderleht), Lazar Marković (Liverpul) i Petar Škuletić (Lokomotiva, Moskva)

U odnosu na prethodni kvalifikacioni meč, protiv Portugalije, umesto Milana Lukača, pozvan je golman Partizana Živko Živković, a u ekipu su vraćeni i defanzivci Stefan Mitrović i Ivan Obradović. Od onih koji su tada bili u timu, pored Lukača nema Duška Tošića, ali ni povređenog Dušana Tadića, koji je i propustio završnicu Premijer lige.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćurčić: U Dansku idu...

Izvor: Mondo, 30.Maj.2015

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije saopštio je spisak igrača za predstojeći meč kvalifikacija za EURO 2016 protiv Danske u Kopenhagenu, 13. juna...Foto: MN Press..Radovan Ćurčić izdiktirao je imena putnika za kvalifikacioni meč za odlazak na Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francusku...Na...

Nastavak na Mondo...

Ćurčić vratio Fejsu i Mitrovića, pozvan i Živković

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2015

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić za prijateljski meč protiv Azerbejdžana i duel sa Danskom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope vratio je u nacionalni tim Ljubomira Fejsu i Stefana Mitrovića, dok je jedini debitant golman Partizana Živko Živković...Izostaju povređeni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ćurčić: "Napadački u Kopenhagenu"

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2015

Nakon objavljivanja spiska za predstojeće duele sa Azerbejdžanom i Danskom selektor "Orlova" Radovan Ćurčić objasnio je šta bi trebalo da bude ključ uspeha na gostovanju u Kopenhagenu...Selektor "A" reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić u subotu je saopštio spisak igrača na koje računa za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.