Španski fudbaleri testirani na doping

Izvor: B92, 25.Jun.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski fudbaleri testirani na doping

Fudbalski savez Španije saopštio je da je 10 reprezentativaca te zemlje testirano na doping u bazi nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Zvaničnici Evropske fudbalske unije (UEFA) pojavili su se u subotu u hotelu u kom je odsela reprezentacija Španije i obavila testove. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Krv i uzorci urina uzeti su od 10 igrača, čija imena nisu saopštena.

"Testiranje je prošlo bez incidenata", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Španije.

Španija će u ponedeljak u Sen Deniju igrati protiv Italije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EP: Španski fudbaleri testirani na doping

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2016

Fudbalski savez Španije saopštio je da je 10 reprezentativaca te zemlje testirano na doping u bazi nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Francuskoj...Zvaničnici Evropske fudbalske unije (UEFA) pojavili su se u subotu u hotelu u kom je odsela reprezentacija Španije i obavila testove. Krv i uzorci...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.