Skinite kapu upravi Benfike, od Barse će tek dobiti milione!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2017, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skinite kapu upravi Benfike, od Barse će tek dobiti milione!

Danas je objavljeno da je desni bek portugalske reprezentacije Lisabon zamenio Barselonom.

Nelson Semedo je stigao u Kataloniju, parafiraće petogodišnji ugovor sa vicešampionom Španije.

On je tako postao drugo pojačanje "Blaugran" u ovom prelaznom roku, pre njega je na "Kamp Nou" stigao samo Đerar Deulofeu.

Više o tome OVDE.

Barsa je Semeda platila 30,5 miliona evra, ali prema određenoj klauzulu, platiće ga daleko više.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Naime, prema dogovoru sa Benfikom, fudbalski kluba Barselona će na svakih 50 nastupa Semeda na račun portugalskog šampiona uplatiti još pet miliona evra i tako sve do isteka njegovog petogodišnjeg ugovor sa "Blaugranom".

Postoji mogućnost da Barsa pomenuti novac na račun "Orlova" uplaćuje i u slučaju da Semedo produži saradnju sa Kataloncima.

Dakle, Benfika je za sada na transferu Semeda zaradila 30,5 miliona evra, a u narednih pet godina bi mogli da zarade i dodatnih 20-25 miliona evropskih novčanica.

Ovo je još jedna dokaz da uprava Benfike neverovatno dobro posluje i ove godine, više o svim poslovanjima portugalskog kluba u nastavku.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

E to se zovu bonusi: Ako Barsa opet nije pogrešila sa desnim bekom, debelo će platiti...

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2017

Benfika trlja ruke..Barselona je juče predstavila Nelsona Semeda kao najveće pojačanje u dosadašnjem delu prelaznog roka. Portugalac iz Benfike je došao u transferu teškom 30.500.000 evra kako bi rešio poziciju desnog beka s kojom Barselona muku muči od odlaska Danija Alvesa.. Semedo je kupljen...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.