Selektor Albanije: Šteta, nismo smeli da dozvolimo golove

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Albanije: Šteta, nismo smeli da dozvolimo golove

Selektor fudbalske reprezentacije Albanije Đani De Bjazi izjavio je da je njegova ekipa taktički dobro odigrala protiv Srbije, ali da je protivnik kaznio greške domaćeg tima i zato slavio sa 2:0 u Elbasanu.

"Ekipa je dobro igrala protiv kvalitetnog tima kakav je Srbija, posebno na taktičkom planu. Ali, trebalo je da budemo oprezni u završnici, nismo smeli da dozvolimo golove. Morali smo da pazimo njihove kontranapade i bili smo kažnjeni i za najmanju grešku. Šteta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogli smo da osvojimo važan bod", rekao je De Bjazi.

Fudbalska reprezentacija Albanije izgubila je u Elbasanu od Srbije sa 0:2 u pretposlednjoj utakmici u grupi I u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Albanija ima još šanse za plasman na šampionat, pošto zauzima treće mesto sa 11 bodova i ima bod manje i utakmicu manje od Danske na drugoj poziciji, koja direktno vodi u Francusku. Treće mesto vodi u baraž.

Kapiten fudbalske reprezentacije Albanije Lorik Cana rekao je da je njegova ekipa trebalo da bude pažljivija pošto je u nadoknadi vremena iznenada primila dva gola.

"Trebalo je da budemo pažljiviji na kraju, pošto smo pokazali zrelost tokom meča. Oni su čekali taj trenutak da nas uhvate iznenada u kontranapadu. Trebalo je to da zaustavimo", rekao je Cana.

Srbija nema šanse da se plasira na Evropsko prvestvo pošto je pretposlednja na tabeli sa četiri boda. Portugal je sa 18 bodova obezbedio prvo mesto u grupi i plasman na Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Bjazi: Šteta, mogli smo do boda

Izvor: B92, 09.Okt.2015

Selektor Albanije Đani De Bjazi izjavio je da je njegova ekipa taktički dobro odigrala protiv Srbije, ali da je protivnik kaznio greške domaćeg tima...Reprezentacija Srbije pobedila je u Elbasanu Albaniju sa 2:0 u pretposlednjem kolu grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj...“Ekipa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.