Sankcionisana tri navijča

Izvor: NTV.rs, 21.Avg.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sankcionisana tri navijča

Niška policija identifikovala je trojicu navijača, koji su u toku fudbalske utakmice između klubova “Radnički“ i “Partizan“, 16. avgusta, učinili prekršaj po Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.
Dvadesetjednogodišnjak iz Niša je tokom fudbalskog meča zapalio šal sa simbolima FK “Partizan>> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i zbog učinjenog prekršaja kažnjen je sa 50 hiljada dinara, dok su protiv dvojice Nišlija podnete prekršajne prijave u redovnom postupku zbog paljenja baklji dok su se kretali ka stadionu “Čair“.
 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog paljenja „Partizanovog“ šala kažnjen sa 50.000 dinara

Izvor: Blic, 21.Avg.2014

Navijač (21) iz Niša, koji je na fudbalskoj utakmici Radnički - Partizan 16. avgusta zapalio šal sa simbolima crno-belih kažnjen je sa 50.000 dinara...Protiv dvojice navijača podnete prekršajne prijave u redovnom postupku zbog paljenja baklji dok su se kretali ka stadionu „Čair“, saopštila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.