Sadržajan vikend za Olimpik pred put u Barselonu

Izvor: 025info.rs, 27.Mar.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sadržajan vikend za Olimpik pred put u Barselonu

Fudbalski klub Olimpik narednog vikenda nastupa sa ukupno osam uzrasnih selekcija.

U subotu 28. marta igrači Olimpika rođeni 2004. godine učestvuju na MML prvenstvu Vojvodine. Prvenstvo Vojvodine se igra u Somboru, a učestvuje devet ekipa koje će biti podeljene pu tri grupe, iz kojih prvoplasirane ekipe prolaze u finalni trijagonal. Dve najbolje ekipe izboriće plasman na završni turnir za prvaka države koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << biti održan u Zrenjaninu 25. aprila.

Olimpik se nalazi u grupi A sa ekipama Vršac Junajted i Petar Puača iz Novog Sada. Grupu B čine Meridijana Novi Sad, Mladi Vukovi Kikinda i Virtus Dobanovci, dok će u grupi C igrati Spartak Subotica, Spektar Sombor i Proleter Zrenjanin.

U nedelju startuje i Područna liga. Olimpikovi kadeti, pioniri i petlići od 2003. do 2006. godišta dočekuju somborski ŽAK. Prva utakmica počinje u 10 sati u mašinskoj školi. Ove utakmice će ujedno poslužiti stručnom štabu Olimpika kao generalne probe pred veliki međunarodni turnir u Barseloni, na koji plavo-beli putuju u utorak.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.