SRBI-I-ALBANCI-IGRAJU-U-BECU-Austrijanci-strahuju-od-nereda

Izvor: medio.rs, 21.Okt.2014, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI-I-ALBANCI-IGRAJU-U-BECU-Austrijanci-strahuju-od-nereda

Meč nižerazredne austrijske fudbalske lige između Kajserebersdorf Srbije 08 i SV Albanije na programu je 9. novembra

U isčekivanju kazne UEFA za prekid meča kvalifikacija za EURO 2014. godine, izmeđuSrbije i Albanije, dve ekipe sastavljene od predstavnika Srba i Albanaca sastaće se 9. novemra u Beču.

U pitanju je meč nižerazredne austrijske fudbalske lige između Kajserebersdorf Srbije 08 i SV Albanije. Ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << SV Albanije ima 25 bodova i skor osam pobeda, jedan remi i jedan poraz u prvih deset utakmica, dok je Srbija 08 deseta sa 13 bodova.

Nakon incidenata na utakmici Srbija – Albanija u Austriji se javio strah da bi i tokom ove utakmice moglo da sličnih scena.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.