Izvor: HotSport.rs, 19.Jun.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA STOJANOVIĆ ZA HOTSPORT: Vreme je za odlazak, Radnički će uvek biti moj klub!

Fudbalski klub Radnički iz Niša ostao je bez još jednog fudbalera. Poslednji u nizu koji je rekao zbogom Čairu jeste iskusni vezista Saša „Caki“ Stojanović.

Tridesetčetvorogišnji Nišlija nakon današnjeg treninga odlučio je da raskine višegodišnju saradnju sa klubom u kome je ponikao.
– Zahvalan sam  saigračima iz Radničkog na saradnji. Nezaboravna sećanja delim i sa navijačima, Meraklije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su uvek znali kako da podrže svoje igrače i pruže im podršku i kada ide i kada ne ide na terenu. Radnički će uvek biti moj klub, ali je došlo vreme za rastanak, rekao je Stojanović.
Caki je karijeru započeo na Čairu, a potom, kao 17-godišnjak pojačao PSV, potom je igrao za Ajndhoven, Rosendal, Aris Limasol, Hapoel Haifa, Etnikos, Universitateu Kluž, Crvenu zvezdu… u zimskom prelaznom roku 2016. godine po treći put obukao je dres Reala sa Nišave, na 67 mečeva 17 puta tresao je protivničku mrežu
The post SAŠA STOJANOVIĆ ZA HOTSPORT: Vreme je za odlazak, Radnički će uvek biti moj klub! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Saša Stojanović još jednom odlazi iz Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2017, 12:51

Fudbalski klub Radnički ostaje bez jednog od najboljih igrača. Saša Stojanović juče je imao poslednji trening na “Čairu”, a za Južne vesti potvrdio je da definitivno napušta tim.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.