Rusi uložili protest: Zašto se uopšte igralo posle prvog prekida?

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi uložili protest: Zašto se uopšte igralo posle prvog prekida?

Fudbalski savez Rusije uložio je protest znaničnicima Evropske fudbalske unije zbog odluke da se utakmica između Crne Gore i Rusije nastavi, iako su domaći navijači pogodli bakljom u glavu golmana Igora Akinfejeva.

Meč kvalifikacione grupe G prekinut je sinoć u Podgorici u 67. minutu nakon ponovljenog incidenta kada je tvrdim predmetom pogođen ruski reprezentativac Dmitri Kombarov.

"Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je trebalo da bude prekinuta posle prvog minuta. Povinovali smo se prvoj odluci delegata meča, da se utakmica nastavi, nakon njegovih konsultacija sa UEFA. Upozorili smo delegata da ćemo uložiti protest, što smo i učinili posle meča", rekao je predsednik Fudbalskog saveza Rusije Nikolaj Tolstih za Sport Ekspres.

Prekid je posle prvog incidenta trajao oko 35 minuta, a meč je konačno prekinut u 67. minutu.

Golman Akinfejev nije zadobio ozbiljnije povrede, ali je za svaki slučaj prebačen u Klinicki centar Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusi se odmah žalili UEFA

Izvor: Mondo, 28.Mar.2015

Fudbalski savez Rusije uložio je protest znaničnicima Evropske fudbalske unije zbog odluke da se utakmica u Podgorici nastavi, nakon što su domaći navijači pogodli bakljom u glavu golmana Igora Akinfejeva...Foto: AP Photo/Risto Bozovic..Meč kvalifikacione grupe G za EURO 2016 između Crne Gore...

Nastavak na Mondo...

Rusi se žalili UEFA

Izvor: Akter, 28.Mar.2015

Fudbalski savez Rusije uložio je protest znaničnicima Evropske fudbalske unije (UEFA) zbog odluke da se utakmica u Podgorici nastavi, pošto su domaći navijači pogodli bakljom u glavu golmana Igora Akinfejeva, prenela je RTV Crne Gore..Prekid poslije prvog incidenta trajao više od pola sata (Foto:...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.