Rufije do 2018. u Sent Etjenu

Izvor: B92, 23.Sep.2014, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rufije do 2018. u Sent Etjenu

Francuski golman Stefan Rufije produžio je ugovor sa Sent Etjenom do leta 2018. godine, objavio je u ponedeljak taj fudbalski klub.

"Veoma sam ponosan što ću nastaviti avanturu sa Sent Etjenom. To je stabilno okruženje i nastavićemo zajedno da napredujemo, kako preko francuske lige i kupa, tako i preko Lige Evropa", preneli su francuski mediji Rufijeove reči.

Rufije, koji je odigrao 139 utakmica od kada je došao iz Monaka 2011. godine, pomogao je Sent Etjenu da prošle godine osvoji Liga kup, što je bio prvi trofej tog kluba posle 32 godine.

On je bio član reprezentacije Francuske na Svetskom prvenstvu u Brazilu, ali nije igrao.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rufije produžio ugovor sa Sent Etjenom

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2014, 09:03

Francuski golman Stefan Rufije produžio je ugovor sa Sent Etjenom do leta 2018. godine, objavio je danas taj fudbalski klub.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.