Ronaldo ne mrda iz Reala

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ronaldo ne mrda iz Reala"

Italijanski fudbalski trener Karlo Anćeloti rekao je da prva zvezda Reala Kristijano Ronaldo u budućnosti neće preći u PSŽ jer veruje da će završiti karijeru u Madridu.

Parižani su letos poslednjeg dana prelaznog roka ponudom od 150 miliona evra za fantastičnog Portugalca pokušali da sruše rekordan transfer, ali je predsednik Reala Florentino Perez to glatko odbio.

- Ronaldo je upisao svoje ime u knjigu rekorda Reala i mislim da je veoma srećan tamo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ne mogu da ga zamislim da napusti Madrid, verujem da će ostati do kraja karijere. Svi u klubu ga vole - rekao je Anćeloti za Le Parizijen.

Anćeloti je trenutno slobodan na tržistu, pošto je krajem prošle sezone napustio Real iz Madrida u koji je došao upravo iz PSŽ-a. Sa kraljevskim klubom osvojio je Ligu šampiona, Kup kralja, UEFA Superkup i Svetsko klupsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.