Rikelme nema dilemu: Mesi i Ronaldo su dali mnogo golova, ali Inijesta je fudbalski otac!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikelme nema dilemu: Mesi i Ronaldo su dali mnogo golova, ali Inijesta je fudbalski otac!

Interesantna izjava čoveka koji i pored raskošnog talenta fudbalskoj Evropi nije uspeo da pokaže potencijal u pravoj meri...

Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi?

Za čuvenog Argentinca Huana Romana Rikelmea dva majstora fudbalske igre imaju gotovo podjednaki uticaj na razvoj najpopularnijeg sporta, ali iznad njih postoji neko ko je bolji. U pitanju je legendarni španski vezista i prva violina Barselone Andres Inijesta, za kojeg Rikelme >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smatra da je ono najbolje što fudbal pruža.

"Mesi i Ronaldo su postigli mnogo golova, ali Inijesta je najbolji! On je fudbalski otac, učina nas sve kako se igra fudbal", poručio je nekadašnji igrač Boke Juniors, Barselone, Viljareala i brojnih drugih klubova.

Podsetimo, nakon spektakularnog izdanja katalonskog velikana u nedavnom El Klasiku Inijesta je prilikom izlaska iz igre pozdravljen stojećim ovacijama od strane punog Bernabeua. Takvo, gotovo neverovatno iskustvo, doživeli su samo još Dijego Armando Maradona i Ronaldinjo svojevremeno. A obojica su, baš kao Inijesta sada, bili virtuozi svog doba, a njihove čarolije pamtiće se za sva vremena...

Samo jedan od brojnih dokaza zašto je Andres Inijesta najbolji.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.