Rapid se seli sa stadiona, jer nema novca za zakup

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Apr.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rapid se seli sa stadiona, jer nema novca za zakup

Rumunski fudbalski klub Rapid saopštio je da će morati da se iseli sa stadiona u Bukureštu, kojeg je koristio od 1939. godine, jer nema novca za plaćanje zakupa.
Čelnici Rapida su precizirali da se nisu dogovorili sa ministarstvom saobraćaja oko zakupnine koju treba da plaćaju za Valentin Stanesku stadion.
Kako je objavio ProSport, ministarstvo je tražilo 5.000 evra po utakmici, dok je klub do sada plaćao mnogo manje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Rapid se zbog novonastale situacije izvinio navijačima i poručio im da je u toku traženje novog stadiona. Rapid je u avgustu izbačen iz prve lige od strane Suda za arbitražu u sportu, jer nije imao licencu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rapid se seli sa stadiona, jer nema novca za zakup

Izvor: Press, 23.Apr.2014

Čelnici Rapida su precizirali da se nisu dogovorili sa ministarstvom saobraćaja oko zakupnine koju treba da plaćaju za Valentin Stanesku stadion.. Kako je objavio ProSport, ministarstvo je tražilo 5.000 evra po utakmici, dok je klub do sada plaćao mnogo manje.. Rapid se zbog novonastale situacije...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.