Ramos dobio crveni, pa onda nastavio rat sa Pikeom! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos dobio crveni, pa onda nastavio rat sa Pikeom! (video)

Kapiten Reala je večeras ostavio svoje saigrače na cedilu, a potom je imao šta da kaže i štoperu Barse sa kojim nije u najboljim odnosima.

Real je poražen na svom stadionu od Barselone sa 2:3, više o samom susretu OVDE.

Ovo je bio jedan od boljih "El Klasika" u poslednje vreme, videli smo sjajne golove, fantastične odbrane golmana, ali i detalje za neku crnu fudbalsku hroniku, poput grešaka glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << arbitra i crvenog kartona koji je zaradio Serhio Ramos.

Kapiten Reala je sa dve noge startovao nad Leom Mesijem, sudija nije časio časa, već mu je brže bolje pokazo "rumeni" karton i kako da nađe put do svlačionice.

Nije se Ramos mnogo bunio, krenuo je ka tunelu koji vodi u svlačionicu, a onda je ugledao svog možda i najvećeg suparnika Đerara Pikea.

Štoperi najvećih rivala španskog fudbala su u lošim odnosima, često imaju prepirke na društvenim mrežama. Ramos se po napuštanju terena okrenuo ka Pikeu i gestikulirao mu rukama da mnogo priča.

"Samo pričaj, samo pričaj", moglo se pročitati sa Ramosovih usana, naravno na španskom.

Provocativo gesto de Sergio Ramos a Gerard Piqué en el Bernabeu: "Habla ahora" https://t.co/RmwJ0BhLYd #FORCABARCA #messi #ramos #pique

— Última Hora Vídeos (@ultimahoranyv) April 23, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hoće li sada i Serhio Ramos dobiti kaznu kao Nejmar?!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2017

Iz Barselone vrše pritisak, smatraju da kapiten Real Madrida zaslužuje veću kaznu...Serhio Ramos je zaradio crveni karton u ''El klasiku'' zbog oštrog starta nad Lionelom Mesijem, a potom je ušao u raspravu sa Đerarom Pikeom...Poput Nejmara na utakmici sa Malagom, Ramos je aplaudirao ovoj odluci,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.